Sectie RW-01 Sectie RW-01
Tot deze sectie behoren de leden aan:
Wielenweg, Oude Veenweg, Groeneveldweg, Nieuwe Landweg, Wellebeekweg, Hoogenweg (gedeelte), Stobbenhaarweg, De Grote Kattendijk,, Boterdijk, Mastbrugweg, Toeslagweg, Venebrugge, In Vroomshoop: Hoofdstraat (gedeeltelijk).

Voor het wijkteam: klik op 'Lees Meer'
lees meer »
 
Indeling van de wijk Indeling van de wijk
De wijkgemeente Radewijk is verdeeld in 4 kleinere wijkjes of secties.
In welke sectie u bent ingedeeld hangt af van uw adres.
Als u even kijkt bij de verschillende secties, dan ziet u vanzelf bij welke u bent in gedeeld.
Als u dan klikt op 'Lees Meer' vindt u daar de vrijwilligers die met elkaar het wijkteam vormen: Twee tot vier contactpersonen en een pastoraal bezoeker. In veel gevallen is de pastoraal bezoeker ook ouderling, maar dat hoeft niet per se.
De contactpersonen brengen briefjes rond, bezoeken u zo nu en dan, leven met u mee rond een verjaardag of jubileum. Bij moeilijkheden als ziekte, zorgen en verdriet komt de pastoraal bezoeker in beeld. En in ernstige situaties de wijkpredikant ds. de Lange.
Het wijkteam kan alleen functioneren als het bekend is met het lief en leed van de gemeenteleden. Geeft u het door als u denkt dat er ergens wat aandacht vanuit de kerk gewenst is?
 
Sectie RW-02 Sectie RW-02
Tot deze sectie behoren de leden aan:
Lindeldijk (gedeeltelijk), Noordoosterweg (gedeeltelijk), Radewijkerweg (gedeeltelijk), Veldsinkdijk, Roelofsdijk, Verkavelingsweg. In Lutten: Gouden Regenstraat (gedeeltelijk).

Voor het wijkteam: klik op 'Lees Meer'
lees meer »
 
Sectie RW-04 Sectie RW-04
Tot deze sectie behoren de leden aan:
Bouwhuisweg, Burgerkamp, Grensweg, Kooiweg, Lindeldijk (gedeeltelijk),
Löhnisweg, Loozenweg, Olsmansdijk, Roskampweg, Veldingerveldweg, Noordoosterweg (gedeeltelijk), Volle Urenweg, Westeindigerdijk gedeeltelijk), Zwijzeweg.
In Hardenberg: verschillende adressen aan de Floralaan, Kruserbrink , De Spinde, Paasberg, v. Oldenburgstraat,
In Gramsbergen: Het Weerdje

Voor het wijkteam: klik op 'Lees Meer'
lees meer »
 
Sectie RW-03 Sectie RW-03
Tot deze sectie behoren de leden aan:
Hanekampsdijk, De Kniepe, Lindeldijk (gedeeltelijk), Mastdijk, Radewijkerweg tot Veldsinkdijk (gedeeltelijk) Westeindigerdijk (gedeeltelijk)

Voor het wijkteam: klik op 'Lees Meer'
lees meer »
 
Kerknieuws Kerknieuws
De wekelijkse zondagsbrief is bedoeld voor berichtjes uit de kerkelijke gemeenschap. Dat kan ook gaan over geboorte, ziekenhuisopname, een jubileum of overlijden. Vanwege de wet op de privacy kunnen zulke persoonlijke berichtjes alleen geplaatst worden als u daar schriftelijk om vraagt. Dus als u zo'n berichtje heeft voor het kerknieuws, stuur het dan per mail naar de redactie van kerknieuws of naar ds. de Lange met het verzoek om dit op kerknieuws te plaatsen.
Voor verjaardagen vanaf 80 jaar hoeft u dit niet te doen: aan het begin van elk jaar vragen we via de wijkteams aan alle 80+  toestemming om hun verjaardag op kerknieuws te zetten.
Mail gerust naar: dsadelange@gmail.com of naar
kerknieuws@pknhardenbergheemse.nl