Gespreksgroep Ouderen Gespreksgroep Ouderen

Hardenberg
Elke laatste dinsdagmiddag van de maand (van september t/m mei) is er een gezellige middag voor leden/niet leden van de PKN Hardenberg Centrum. Er wordt vaak een spreker uitgenodigd met een interessant onderwerp.  De aanvang is om 14.00 uur en eindigt om +/- 16.00 uur. Behalve met Kerst en Pasen dan is de aanvang om 15.30 uur en eindigen we met een broodmaaltijd. Men hoeft geen lid te zijn wel de kosten voor de koffie/broodmaaltijd te betalen.

Het bestuur van de Ouderenmiddag bestaat uit:

  • Voorzitter: Henja Bakkenes en Johan Booij
  • Secretaris: Hennie Meijer
  • Penningmeester: Gerrie de Jonge
  • Overige leden: Freek Hesselink, Annie Kremer, Gerrie Reuvers en Sina Veltink.

Heemse
De ouderengroepen rond de Hessenwegkerk en de Witte of Lambertuskerk zijn opgeheven. Een herstart is mogelijk als er voldoende draagvlak is.

Radewijk
Contactadres : mw. G. Reins, Radewijkerweg 25d, 7791 RJ, tel. 216518.

PCOB
De Afdeling Hardenberg van de PCOB stelt zich ten doel de geestelijke en materiële belangen van de oudere inwoners van Hardenberg in de meest uitgebreide zin te behartigen. Het bestuur organiseert regelmatig bijeenkomsten voor ontmoeting, ontspanning en ontwikkeling. Verder kunnen ouderen bij de afdeling terecht voor persoonlijk advies als het gaat om zorg, inkomen, huisvesting, welzijn, veiligheid en mobiliteit. Klik hier voor meer informatie.
                                                                                                                                                              

terug