Clubs Clubs
Voor de kinderen van groep 3 tot en met 8 wordt er één keer in de veertien dagen in de kelder van de Opgang club gegeven, om op deze manier de kinderen ook bij de kerk te blijven betrekken.
De kinderen van groep 3 tot en met 5 hebben van 18.00 - 19.00 uur club. Zij lezen een stuk uit de kinderbijbel of een spiegelverhaal en gaan daarna knutselen of een spelletje doen.
De kinderen van groep 6 tot en met 8 hebben van 19.00 - 20.00 uur club. Zij beginnen ook met een verhaal uit de bijbel en het beantwoorden van vragen hierover. Daarna gaan zij ook knutselen of een spel doen.
We sluiten het jaar af met een gezamenlijke activiteit en vlak voor Pasen wordt de laatste bijeenkomst van het seizoen gezamenlijk afgesloten met een paasviering en een paasmaaltijd.
Er zijn geen kosten aan de club verbonden, wel staat er een potje waar geld in gestopt kan worden. Dit jaar gaat de opbrengst naar Kika (www.kika.nl).
Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud en wil je een keertje komen kijken, dan ben je natuurlijk altijd van harte welkom! Neem dan even contact op met Mariëlle Tijhuis- Schrotenboer (0613084728).
terug