Gelegenheidskoor Gelegenheidskoor

In de weken voor Kerst is er een gelegenheidskoor dat kerstliederen instudeert om de viering van het kerstfeest extra luister bij te zetten.

lees meer »
 
Kunst in de kerk Kunst in de kerk

Elk jaar is er in de zomermaanden een expositie van beeldende kunst in de Opgang. Deze zomer exposeert  Louise Bramer in de maanden juli en augustus haar werk.
Louise Bramer volgde de opleiding aan de Groninger academie voor beeldende kunsten “Minerva” in Groningen en daarna een postacademische opleiding in Den Haag. Ze specialiseerde zich in portret- en modeltekenen en -schilderen. Haar werk is vooral realistisch
 

lees meer »
 
Clubwerk Clubwerk

Er zijn clubs voor alle jongens en meisjes van de groepen 3 t/m 8 van de bassischool.

lees meer »
 
Catechese Catechese

Er zijn geen gespreksgroepen voor jongeren op dit moment. Mocht er belangstelling zijn, laat het dan even weten en bel me: ds. de Lange, 0523-266653.

lees meer »
 
Kindernevendienst en Tienerdienst Kindernevendienst en Tienerdienst

Voor Kindernevendienst en Tienerdienst moet u zijn op de pagina "zon en feestdagen" Klik hier.

 
Ouderengroep Ouderengroep

De ouderengroep komt maandelijks bijeen op de eerste dinsdag van de maand (m.u.v. de maanden juli en augustus). Tijdens deze bijeenkomsten wordt veelal een inleiding gehouden over een interessant onderwerp, al of niet vergezeld van een diapresentatie. Tweemaal per jaar, doorgaans in juni en oktober, wordt een (middag)reisje gemaakt, dat wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd.

lees meer »
 
Cantorij Cantorij

Het hoofddoel van de cantorij van de wijkgemeente Radewijk is de gemeentezang te ondersteunen.
De cantorij oefent elke dindagavond van 19.45uur tot ongeveer 21.00 uur, onder leiding van en  begeleid door Jan Broekroelofs en/of Jan Kamphuis. Er worden voornamelijk liederen gezongen uit het Nieuwe Liedboek. Enkele keren per jaar  verleent de cantorij  medewerking aan de eredienst.
Belangstellenden die mee willen zingen zijn altijd welkom op dinsdagavond in de Opgang.

lees meer »