Baalder website Baalder website

Beleidsplan  Baalderdienstcommissie  Blog  Nieuwsbrief  Foto's

 
Baalderdienst Baalderdienst

Zondag 11 maart om 10.00 uur is de volgende Baalderdienst in ‘de Kamp’. Het thema van deze dienst, waarin Ds. van der Wel voorgaat, is: ‘Wie deelt heeft meer’. We vieren tijdens deze dienst het avondmaal. Bert Slijkhuis verzorgt samen met het liedboekkoor muzikale ondersteuning. De kinderen kunnen een kinderwerkje maken en voor de tieners is er TOZ. Er is geen oppasdienst. Na afloop van de dienst is er gelegenheid om samen koffie, thee of limonade te drinken met wat lekkers. Wij willen iedereen vragen om wat lekkers, een verwennerrijtje, mee te nemen. U kunt hierbij denken aan een zelfgebakken cake, chocolaatjes, zoutjes of iets te drinken (geen alcohol). U mag het natuurlijk mooi inpakken en er eventueel een kaartje erbij doen, zodat het een echt kadootje wordt. Wij verzamelen dit voor aanvang van de dienst zodat we pakketten kunnen maken voor de mensen in onze wijk die het krap hebben. Wie deelt heeft meer. Het wordt een bijzondere dienst! Welkom iedereen!

 
Baalder Noaberschap Baalder Noaberschap

Klik hier voor nieuws van het Baalder Noaberschap.

 
TOZ in de Baalderdienst !!! TOZ in de Baalderdienst !!!

Al geruime tijd draaien we nu de TOZ, tijdens elke Baalderdienst in sporthal de Kamp. TOZ is de afkorting voor Tiener op Zondag, en daarmee zegt het al een heleboel over onze doelgroep!!! Alle kinderen van 10 jaar en ouder, tot zo ongeveer de tweede van het voortgezet onderwijs, zijn van harte welkom!!

lees meer »
 
Nieuwtjes? Nieuwtjes?

Heeft u nieuwtjes voor de wijk Baalder? Stuur deze dan naar

 
Predikant Predikant

Onze predikant in de wijk Baalder is ds. Wim van der Wel.

Spreekuur is ma-vr tussen 17:15 en 17:45
tel. 272860

Emailen is natuurlijk altijd mogelijk.
email:

 
Over de wijk Over de wijk

Onze wijkgemeente is heel klein begonnen. In 1976 kwamen de eerste huizen in Baalder klaar en was er op kleine schaal sprake van gemeentevorming. Voor allerlei kerkelijke activiteiten maakten we gebruik van huiskamers, een tijdelijke voorziening 'Het Kampje' naast sporthal De Kamp, of we kwamen bij elkaar in de bovenzaal van De Kamp. Ook bood 'De Boerderij', een wijkvoorziening, ons af en toe onderdak.

lees meer »