In plaats van kattebak In plaats van kattebak
Er bleek geen belangstelling te zijn voor een gespreksgroep voor jongeren in de leeftijd van 16-25 jaar. Dat hoeft niet zo te blijven. Mocht er toch belangstelling komen, bel of mail me dan: ds. de Lange, 0523-266653 of dsadelange@gmail.com

Maar misschien is er wel interesse om samen met leeftijdsgenoten iets te ondernemen of naar toe te gaan? Bijv. naar the Passion, of een bezoek aan een synagoge, of de voedselbank? Deze en andere dingen behoren  allemaal tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Bel of mail me dan: ds. de Lange, 0523-266653 of dsadelange@gmail.com
 
Kerk-en-Schooldienst Kerk-en-Schooldienst
Eén keer per jaar is er een kerkdienst die we samen met leerlingen en leerkrachten van de lagere school voorbereiden. De datum voor 2021-2022 is nog niet vastgesteld.
 
Overstapdienst Overstapdienst
Zondag .... 2022 is er weer de jaarlijkse overstapdienst. Alle aandacht dan voor de kinderen van groep 8. Zij gaan na de zomer naar een nieuwe school. In de kerk begint voor hen ook een nieuwe tijd. Ze zijn te oud voor de kindernevendienst en worden voortaan bij de tienerdienst verwacht. Ze gaan a.h.w. de drempel over om aan een nieuwe periode van hun leven te beginnen.
 
Clubs Clubs
Voor de kinderen van groep 3 tot en met 8 wordt er één keer in de veertien dagen in de kelder van de Opgang club gegeven, om op deze manier de kinderen ook bij de kerk te blijven betrekken.
De kinderen van groep 3 tot en met 5 hebben van 18.00 - 19.00 uur club. Zij lezen een stuk uit de kinderbijbel of een spiegelverhaal en gaan daarna knutselen of een spelletje doen.
De kinderen van groep 6 tot en met 8 hebben van 19.00 - 20.00 uur club. Zij beginnen ook met een verhaal uit de bijbel en het beantwoorden van vragen hierover. Daarna gaan zij ook knutselen of een spel doen.
We sluiten het jaar af met een gezamenlijke activiteit en vlak voor Pasen wordt de laatste bijeenkomst van het seizoen gezamenlijk afgesloten met een paasviering en een paasmaaltijd.
Er zijn geen kosten aan de club verbonden, wel staat er een potje waar geld in gestopt kan worden. Dit jaar gaat de opbrengst naar Kika (www.kika.nl).
Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud en wil je een keertje komen kijken, dan ben je natuurlijk altijd van harte welkom! Neem dan even contact op met Mariëlle Tijhuis- Schrotenboer (0613084728).
 
Tienerdienst Tienerdienst
Een keer in de maand houden we een tienerdienst voor de jeugd van 12 tot en met 15 jaar. Na het afscheid nemen van de kindernevendienst(KND), is het voor de jeugd een grote overgang naar de "gewone" kerkdiensten. Met de tieners gaan we naar onze eigen ruimte.  Daar praten we met elkaar over het geloof, de bijbel, de kerk en de wereld om ons heen. De tienerdiensten zijn gepland op de derde zondag van de maand.   Ook jij bent van harte welkom!
 
Kindernevendienst Kindernevendienst

De kindernevendienst is er elke zondag in de adventstijd en veertigdagentijd. Daarbuiten op de 1e en 3e zondag van de maand. Elke 3e zondag van de maand verzorgen we ook de tienerdienst voor de tieners. De gezinnen uit de wijk Radewijk met kinderen en tieners sturen we een mail met het rooster van de kindernevendienst en tienerdienst. In de zomervakantie is er geen kindernevendienst en tienerdienst. Ook werken we mee aan bijzondere diensten zoals de startdienst, Kerstfeest, Pasen en de overstapdienst. 

 
Oppas Oppas
Iedere zondag is er oppas, bestemd voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. Deze oppas is in de kelder van de Opgang. De kinderen kunnen hier spelen, tekenen, kleuren enz. en eventueel slapen. Er is een rooster voor degenen die oppassen (zie hieronder). Leiding:
Ali Eggengoor, tel. 0523 216509, alieggengoor@gmail.com
Jolanda Spijkers, tel. 0523 216415, gerbenenjolanda@hotmail.com.
Voor de "oppassers" geldt: graag een kwartier van te voren aanwezig zijn. In principe kun je je melden bij de koster en in de kerk plaats nemen; als er oppas nodig is dan geeft hij/zij dit aan.