Noaberschap Hardenberg Centrum Noaberschap Hardenberg Centrum
Waar je vroeger voor een helpende hand even snel naar de buren liep, is dat nu misschien wat minder vanzelfsprekend. Toch spreekt die onderlinge hulp ons nog steeds aan. Daarom hebben wij sinds enkele jaren in het Centrum een soort wijkhulpdienst:
 
 
Dit is een gezamenlijk project van de wijkdiaconieën van onze Protestantse wijkgemeente en van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt (Petrakerk). 
Noaberschap Hardenberg Centrum kan op allerlei manieren de helpende hand bieden en iedereen kan op zijn/haar eigen wijze en met eigen talenten meedoen. Het is bedoeld voor iedereen, ongeacht kerkelijke binding.
Vooral voor kleine, maar acute probleemsituaties kan er een beroep op de wijkhulpdienst gedaan worden. Bij voorbeeld voor het van school halen van de kinderen, even boodschappen doen, of een lamp vervangen. Iets in de tuin doen, een wandelingetje maken of koffie drinken bij iemand die eenzaam is. Of …? Het gaat om alledaagse dingen waar mensen soms behoefte aan hebben.
 
We zijn op zoek naar vrijwilligers die zich willen opgeven om ‘stand-by’ te zijn voor een ander die het even nodig heeft. Wanneer u zich wilt opgeven als vrijwilliger, dan kunt u hier het aanmeldformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
 
Heeft u voor uw situatie kortdurende, praktische hulp nodig en denkt u dat het Noaberschap Hardenberg Centrum een oplossing kan bieden? Bel dan met telefoonnummer 06-13515474. (Indien er niet wordt opgenomen vragen wij uw naam en telefoonnummer in te spreken, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug).
terug