Jeugdwerk op zondag Jeugdwerk op zondag

Kinderoppas:
Voor de allerkleinste kinderen is er in de Schakel een kinderoppas. Kim Nijeboer is hiervoor de contactpersoon. De oppasdienst is er alleen gedurende de diensten van 10.00 uur. 

Kindernevendienst:
Voor alle kinderen van de basisschool is er volgens een rooster in de dienst van 10.00 uur kindernevendienst. De kinderen gaan na de Bijbellezing naar hun eigen ruimte, waar ze op hun eigen speelse manier kennis maken met de bijbelverhalen. De kinderen komen voor het slotlied weer in de kerk  terug. Contactpersoon is Janneke Veneman rolf.janneke@home.nl

Kind en Kerkdiensten:
Een keer per maand wordt er door een groepje enthousiaste ouders, in samenwerking met de predikanten, een leuke dienst voor en door de kinderen van de basisschoolleeftijd georganiseerd. Deze diensten hebben iedere keer een ander thema. Ook voor grootouders is dit een leuke dienst om eventueel samen met hun kleinkinderen te bezoeken. Regelmatig vindt u een mooie reportage op deze site. Contactpersoon voor de kind en kerkdiensten is Erika Meijerink meijerinke@home.nl.

terug