Baalderdienst én startzondag Baalderdienst én startzondag
Zondag 13 september om 10.00 uur is de 1e Baalderdienst in Coronatijd. Het thema van deze dienst is “doorstart”. De voorganger is ds. Wim van der Wel en het liedboekkoor verzorgt de muzikale ondersteuning. Er is geen oppasdienst, geen activiteit voor groep 3 t/m 6 en geen TOZ.
Omdat er maximaal 110 mensen naar sporthal “de Kamp” kunnen komen i.v.m. de coronaregels is het nodig om te ‘reserveren’. Op de nieuwbrief op www.pknbaalder.nl staat hoe je je aan kunt melden. Kun je niet komen, dan kun je de dienst online volgen via deze site of via het youtubekanaal van PKNBaalder.
Na afloop van de dienst begint om 11.15 uur de startactiviteit op de fiets vanaf “de Kamp”. We fietsen in groepjes én op gepaste afstand richting Collendoorn. Uiteindelijk is de eindbestemming de Pothofweg (Woning van de familie Hekert). Hier zal wat drinken en een broodje kroket op een ieder staan te wachten. Er is muziek en voor de kinderen is er een springkussen! Uiterlijk om 14:00 uur wordt een ieder verzocht om weer terug te fietsen. Je kunt meteen naar huis gaan. Voel je vooral vrij om eerder te vertrekken als je dit wilt. Wanneer het regent, gaat de activiteit NIET door.
Ga je mee? Super gezellig! Maar meld je aan via het volgende mailadres: Jenniferterhorst@live.nl. Zo houden we een overzicht van de hoeveelheid personen. Aanmelden kan tot uiterlijk 10 september.
Hopelijk tot de 13e!
terug