Baalder website Baalder website

Beleidsplan  Baalderdienstcommissie  Blog  Nieuwsbrief  Foto's

 
Baalderdienst Baalderdienst
De eerste Baalderdienst van 2020 is op zondag 12 januari om 10.00 uur in sporthal de Kamp. Het thema van deze dienst is: ‘Wat is voor jou geluk?’. De voorganger is ds. Wim van der Wel en de muzikale ondersteuning wordt verzorgd door het liedboekkoor. Voor de allerkleinsten is oppas. De kinderen t/m groep 6 gaan een kinderwerkje maken en voor de tieners is er TOZ. Na afloop van de dienst is er koffie, thee, limonade met wat lekkers. Iedereen is van harte welkom!
 
Baalder Noaberschap Baalder Noaberschap

Klik hier voor nieuws van het Baalder Noaberschap.

 
TOZ in de Baalderdienst !!! TOZ in de Baalderdienst !!!

Al geruime tijd draaien we nu de TOZ, tijdens elke Baalderdienst in sporthal de Kamp. TOZ is de afkorting voor Tiener op Zondag, en daarmee zegt het al een heleboel over onze doelgroep!!! Alle kinderen van 10 jaar en ouder, tot zo ongeveer de tweede van het voortgezet onderwijs, zijn van harte welkom!!

lees meer »
 
Nieuwtjes? Nieuwtjes?

Heeft u nieuwtjes voor de wijk Baalder? Stuur deze dan naar

 
Predikant Predikant

Onze predikant in de wijk Baalder is ds. Wim van der Wel.

Spreekuur is ma-vr tussen 17:15 en 17:45
tel. 272860

Emailen is natuurlijk altijd mogelijk.
email:

 
Over de wijk Over de wijk

Onze wijkgemeente is heel klein begonnen. In 1976 kwamen de eerste huizen in Baalder klaar en was er op kleine schaal sprake van gemeentevorming. Voor allerlei kerkelijke activiteiten maakten we gebruik van huiskamers, een tijdelijke voorziening 'Het Kampje' naast sporthal De Kamp, of we kwamen bij elkaar in de bovenzaal van De Kamp. Ook bood 'De Boerderij', een wijkvoorziening, ons af en toe onderdak.

lees meer »