zo 20 september 2020

Baaldervelddienst in de Beek. Het kan weer.

Locatie: 
 De Beek, Hondsdraf
Tijdstip: 
 10:30 uur

Baaldervelddienst 
Op zondag 6 september  vierden we sinds 1 maart  2020 weer een dienst in de Beek. De Paaskaars werd binnengedragen door Albert. Met de tekst van lied 216 werd deze door Bernardien aangestoken. Een bijzonder moment, zo ervaarden we dat samen. Eltjo zong bij het drempelgebed lied 23 f 'Mijn Herder GIj alleen, het zal mij nooit aan iets ontbreken.' Wilma las samen met Bernardien de tekst van lied 830 voor bij mooie muziek. Piet Langbroek was de voorganger en Elvira en Marjenke Nijmeijer speelden muziek op keyboard en saxofoon. Thema 'Het goede leven’ - de tijden van het leven in het licht van de Eeuwige. Tijd van omhelzen en van afweren. Het is  Houd afstand. Raak me aan.  Dat is de titel van het boelje van Paul Verhaeghe.


We  waren met 38 mensen. Dat ging prima. De kostersgroep heeft goed werk verricht. Er hing een relaxte sfeer. Geen krampachtigheid. We hebben een goed en duidelijk gebruiksplan voor het samenkomen op een veilige manier.  De sporthal is ruim genoeg om de richtlijnen te kunnen volgen. Volgende viering is op zondag 20 september om 10:30 uur . Dan is ds. Yvonne van Benthem, wijkpredikant in de Marslanden, de voorganger.
We willen jullie vragen de drempel van de diensten weer over te komen. Het is ons te kostbaar om het zomaar weg te laten lopen.
We gaan er van uit dat iedereen zelf de afweging maakt om wel / niet naar de dienst te komen. Lees op de nieuwsbrieven hoe je je kunt aanmelden voor de dienst. Je bent van harte welkom.


>  Nieuwsbrief Baalderveld zondag 6 september 2020 

> Kijk hier voor het gebruiksplan baaldervelddiensten

 

terug