Wij willen zichtbaar maken hoe leuk de wijkgemeente de Marslanden is! Wij willen zichtbaar maken hoe leuk de wijkgemeente de Marslanden is!
Daarom zijn wij op zoek naar talenten die ons willen helpen.
  • Foto talenten. Eén of meerdere talenten gezocht, die bij bijzondere diensten foto’s wil maken, die de sfeer van de dienst goed weergeven. Denk hierbij aan het maken van foto’s van doopdiensten, school- en kind diensten en andere speciale diensten.
  • Schrijf talenten. Eén of meerdere talenten gezocht, die enthousiaste stukjes kan en wil schrijven voor bijv. ensemble, website of Kerkklank. De onderwerpen waar over geschreven wordt kunnen in overleg worden gemaakt, bijv. de Kerstdienst of de SingInn.
  • Web talenten. Eén of meerdere talenten gezocht, die alle foto’s en stukjes wil plaatsen op de website en door wil sturen naar ensemble en media.
Wij zouden het enorm leuk vinden als jongeren binnen onze kerkelijke gemeente een bijdrage willen leveren aan wat er speelt binnen de Marslanden. Het maakt niet uit dat er een keer een taalvout ;-) in een stukje tekst zit, het maakt niet uit dat een foto mislukt is, het belangrijkste wat we van je vragen is enthousiasme om mee te doen en je eigen inbreng te geven.

Heb je sprankelende ideeën om het enthousiasme in de kerk te delen en zichtbaar te maken voor jong en oud, laat dan van je horen!

Misschien denk jij: ‘Dat lijkt me leuk!’ Mail dan je gegevens door naar jeugdouderlinggerdie@ziggo.nl en je wordt zo spoedig mogelijk uitgenodigd om met elkaar te brainstormen welke ideeën en talenten we samen kunnen brengen.
 
terug