Nieuws van de cadeautjesmarkt Nieuws van de cadeautjesmarkt
Nieuws van de cadeautjesmarkt
De zomer en de mooie nazomer ligt inmiddels weer achter ons, en dan begint alles weer te kriebelen om weer leuke en gezellige dingen te gaan doen. In september zijn we weer van start gegaan met een koffie ochtend, het was er als vanouds weer erg gezellig en iedereen kon daar haar leuke ideeën weer lanceren, en dat waren er gelukkig weer heel veel.
Iedere woensdag morgen zijn er weer een mooi aantal dames gezellig bezig in de Schakel om weer de leukste dingen te maken of gewoon gezellig met elkaar te babbelen. Zo is er een groep aan het keramieken, er worden kaarten en paper rose’s gemaakt, er wordt gehaakt en gebreid, en nog veel en veel meer. Dat is ook nodig want er staan al weer diverse markten gepland waar we onze gezichten willen laten zien.  Zo kunt u ons o.a. vinden op 4 november op de fair in de Schoutenhof en op 19 november zijn we met onze kraam te gast bij Hardenberg art in het LOC met al onze zelfgemaakte producten.
Onze eigen markten (zo mogen we dat na jaren samen bezig zijn wel noemen) zijn dit jaar gepland op donderdagmiddag 8 dec. in de Schakel – vrijdag 9 dec. de hele dag bij de container van OPA achter de Esch en zaterdagmorgen in de Esch.
Op dinsdagavond 6 dec. vanaf 18.30 uur is de grote zaal in de Esch weer omgetoverd in een walhalla voor dames met groene vingers, daar gaan we mee door op woensdag 7 en donderdag 8 dec. dan kunt u daar de hele dag terecht om weer mooie kerststukken kransen enz. te maken.
En … wie die een keer heeft meegemaakt wil dit echt nooit meer missen!
Op woensdag 7 december vult de Esch zich weer met de zoete geur van onze overheerlijke knieperties, het is daar aan tafel ook altijd reuze gezellig!!
Zet dus alvast al deze datums in uw agenda dan loopt u het niet mis! Kom ook gewoon eens binnen lopen, u krijgt er vast geen spijt van als u er eenmaal bent en de sfeer geproefd hebt, bent u verkocht!!
 
Met een hartelijke groet van de ‘‘karrentrekkers’’ Hilly – Janny – Roelie en Miny.
terug