Welkom Welkom

Welkom op de website van de wijkgemeente Heemseresch. Heeft u nieuws dat interessant is voor onze wijk mail dit naar

Lees ons wijkblad kerkcontact, bekijk ons fotoalbum of volg ons op Facebook

 
Wie zingt er mee? Wie zingt er mee?

In de Hessenweg zouden we in samenspraak met de (jong-) volwassenen van de 25+ kring en de kerkenraad eens willen kijken of we het zingen van opwekkingsliederen in de Hessenwegkerk vorm kunnen geven. 
 
Veel mensen zijn enthousiast en na wat puzzelen ligt er nu ook een eerste plan...
 
> We zoeken enthousiastelingen die met ons willen starten in een 'koortje'. Doel is een groep samenstellen waarin iedereen (jong en oud!) mag aanschuiven, ook de niet ervaren zangers en zangeressen.
> Samen met Anneke Hamberg studeren we op 2 of 3 donderdagavonden een klein aantal liederen in om mee te  starten. Anneke kan ons verschillende settingen aanleren (meerstemmig zingen, dus).  Bij gebrek aan een muziekband, kunnen we instrumentale MP3 bestanden gebruiken om bij mee te zingen. 
> Daarna proberen we het bij te houden door eens in de zoveel tijd voor kerktijd een nieuw lied in te oefenen.
> De liederen die we instuderen kunnen beluisterd worden door de gemeente in de erediensten of misschien kan er wel meegezongen worden!  
 
We starten op donderdag 15 februari in de Esch. Laten we eens bij elkaar gaan zitten en kijken wat haalbaar is. Wie vindt het leuk om naast de prachtige liederen uit het liedboek ook eens iets anders te zingen? Meld je aan bij via en kom om 19.00 uur naar de Esch naast de Hessenwegkerk; je bent van harte welkom! 
 
Vriendelijke groet, 
Elise Pothof en Hester op de Haar
Jeugdouderlingen Hessenwegkerk Heemse

 
 

 
(Her)bevestiging ambtsdragers (Her)bevestiging ambtsdragers

(Her)bevestiging ambtsdragers.
We zijn heel dankbaar dat er gemeenteleden bereid zijn gevonden een taak als ambtsdrager op zich te willen nemen of voort te zetten. De bevestigingsdienst werd afgelopen zondagochtend 17 september gehouden. Wij bevestigen dan als ouderling : Hans Roepers, Janine Roepers en Elise Pothof. Jan Meilink werd als diaken  bevestigd. Er was een herbevestiging van: Mini Prins, Albert Meijer en Hester Op de Haar (ouderling), Willemien Bult en Johan Hamhuis (diaken). We namen afscheid van jeugdouderling Arjan Veurink, ouderling Bé Everts en diaken Rachel Noorlander. Hester en Arjan waren verhinderd, voor hen zal een andere datum afgesproken worden.
 

lees meer »
 
Noaberschap Heemse

Noaberschap Heemse

Als wijkgemeente HEEMSERESCH doen wij mij aan het Noaberschap Heemse

Voor vragen rondom hulp en/of het je aanmelden als vrijwilliger:
http://www.noaberschap-heemse.nl
 

lees meer »