Corona maatregelen Corona maatregelen
Moderamina van AK en CvK sluiten zich wat betreft de coronamaatregelen aan bij de adviezen van de overheid en van de landelijke PKN.

Miv  11 november 2021 geldt:
Voor de kerkdiensten betekent dit het volgende:
- Bij binnenkomst en vertrek uit de kerkzaal een mondkapje dragen.
- Bij verplaatsingen door het gebouw eveneens een mondkapje dragen.
- 1,5 meter afstand houden, de kosters of coördinatoren wijzen de zitplaatsen aan.
- Geen koffiedrinken na de dienst.

Vooraf aanmelden voor een kerkdienst is niet nodig. Omdat het aantal zitplaatsen op 1,5 meter beperkt is kan dat betekenen dat de kerkzaal op een bepaald moment vol is en dat er niet voor iedereen plaats is.    

Voor andere activiteiten in onze gebouwen, zoals vergaderingen, geldt dat bij binnenkomst en vertrek er een mondkapje gedragen moet worden en dat de 1,5 meter afstandsregel geldt.

Kosters, coördinatoren en/of ontvangstcommissies dragen zorg voor een zo goed mogelijke uitvoering c.q. handhaving van genoemde maatregelen.

Voor koorrepetities en kooruitvoeringen heeft de overheid verplicht gesteld dat met ingang van 6 november 2021 het tonen van een coronatoegangsbewijs verplicht is bij een leeftijd van 18 jaar en ouder. De check van de QR-code moet bij iedere repetitie/samenkomst opnieuw plaatsvinden.
De koren zijn zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van deze checks. Meer details staan vermeld op internet site https://koornetwerk.nl/faq/

De maatregelen zijn vervelend, maar we willen verantwoordelijkheid nemen voor de gezondheid van anderen en onszelf.
Vrijdag 12 november is er weer een persconferentie van de overheid en het zou kunnen dat dit opnieuw tot aanpassing van de maatregelen leidt.

Overige aandachtspunten
- Bij binnenkomst handen desinfecteren
- Na de dienst de kerk geordend verlaten, kosters/coördinatoren geven aanwijzingen
- Bij Corona-gerelateerde klachten blijft u thuis.
terug